Serwer będzie wyłączony na około 30 minut w celu przeprowadzenia aktualizacji i naprawy błędów.
Zanim serwer zostanie wyłączony:
· Wyloguj się poprawnie kilka minut wcześniej. Postacie pozostawione online podczas wyłączania ryzykują utratę ostatnich postępów.
· Nie rozpoczynaj żadnej zawartości czasowej lub z ograniczonym wejściem (Dungeons, Honor Grounds Instances itp.) blisko godziny przerwy. Wszystko, co jest w toku, nie zostanie zachowane.
· Unikaj zakupów w sklepie na stronie oraz wystawiania przedmiotów na World Exchange w ostatnich minutach. Transakcje w trakcie wyłączania mogą spowodować zawieszenie przedmiotów lub salda.
· Zakończ lub anuluj wszelkie aktywne procesy craftingu i enchantowania.
Pełna lista zmian zostanie opublikowana wkrótce.
Dziękujemy za cierpliwość.