Serwer będzie wyłączony na około 30 minut w celu przeprowadzenia aktualizacji i poprawek błędów.
Zanim serwer zostanie wyłączony:
· Wyloguj się poprawnie kilka minut wcześniej. Postacie pozostawione w grze podczas wyłączania ryzykują utratę ostatnich postępów.
· Nie rozpoczynaj żadnej zawartości czasowej lub z ograniczonym wejściem (Dungeons, Honor Grounds Instances itp.) blisko godziny wyłączenia. Wszystko, co jest w toku, nie zostanie zachowane.
· Unikaj zakupów w sklepie na stronie oraz wystawiania ofert na World Exchange w ostatnich minutach. Transakcje w trakcie wyłączania mogą spowodować zawieszenie przedmiotów lub salda.
· Zakończ lub anuluj wszelkie aktywne procesy craftingu i enchantu.
Pełna lista zmian pojawi się wkrótce.
Dziękujemy za cierpliwość.